Prva stranica portala
trebamo odmah
trebamo odmah
trebamo dugoročno
Procedura pri zapošljavanju
Potrebna dokumenta
Naši programi
Za suradnike
Korisne informacije
Za našu dušu
newsletter


Curriculum vitae (CV)

Vaš on-line životopis


Molimo Vas da ispunite životopis koji imate u nastavku i da nam ga pošaljete klikom na tipku  Pošalji  na dnu stranice životopisa (u odjeljku ostalo). U dijelovima formulara koji imaju tipku s oznakom  Dodaj redak  istu trebate kliknuti nakon što ste u redak iznad tipke upisali tražene podatke. Slanje životopisa je ultimativna radnja bez koje nećete biti uzeti u razmatranje za zaposlenje. Također je nužno da budete pretplaćeni na naš bilten (newsletter) a razlozi za to su ovi. Komunikacija s našim uredom je kriptirana a podaci iz životopisa neće biti korištena ni za kakve druge svrhe osim za traženje zaposlenja Vama koji ste popunili ovaj obrazac životopisa i za Vaše predstavljanje potencijalnim poslodavcima. Nakon što ste nam poslali životopis mi ćemo ga dobiti kao e-mail a kopiju istog ćemo poslati i Vama na uvid. Znamo da popuniti ovaj CV nije trivijalna stvar i stoga se unaprijed zahvaljujemo na trudu.

Važne napomene prije popunjavanja životopisa

  • Fotografija: Očekujemo da CV-u priložite i svoju fotografiju. Prevelike fotografije (širine veće od 300 piksela) čine da je kopija životopisa koju dobijemo od programa nepregledna i teško čitljiva. Ako ne znate obrađivati fotografije možete je poslati nama da vam pomognemo. Mi ćemo optimizirati fotografiju i vratiti Vam je pa tek onda popunite životopis.
  • Crvena zvjezdica: Sva polja u formularu označena crvenom zvjezdicom moraju biti popunjena jer u protivnom nećete moći poslati CV (obrazac će Vam javljati pogrešku).
  • Jezik: Molimo Vas da CV popunjavate hrvatskim jezikom. Njemačkim jezikom ga mogu popunjavati samo osobe koje izvrsno govore njemački (razina C1 ili C2). Također Vas molimo da za prevođenje na njemački nipošto ne rabite alate kao što je Google translator.
  • Još o jeziku: Izgleda da dobrom dijelu osoba koje su nam do sada poslale životopis nije jasno značenje oznaka A1, A2, B1, B2, C1 i C2. Jedni misle da su ove oznake proizvoljne, drugi misle da je razina znanja A veća od C, što je, naravno, pogrešno. Da pojasnimo, ove oznake nisu proizvoljne već međunarodno dogovorene i predstavljaju ZEROJ (Zajednički europski referentni okvir za jezike),  neku vrstu standarda kako bi svakome bilo jasno u kojoj mjeri vladate jezikom. Detalje o razini pojedinih stupnjeva pogledajte ovdje. U svakom slučaju vam prezentiranje višeg stupnja znanja od onog s kojim raspolažete neće pomoći u pronalaženju posla, već će Vam prije odmoći. Naime, svaka osoba će prije razgovora o detaljima posla biti provjerena u usmenom razgovoru s jednim od naših njemačkih zaposlenika. Molimo Vas da u razgovoru budete koncizni i odgovarate samo na postavljena pitanja budući da međunarodni razgovori nisu jeftini. Ukoliko neke teme želite raspraviti detaljnije možemo Vam dogovoriti razgovor preko Skype-a.

 

Bilten (Newsletter)

Jedno od čestih pitanja je da li se pretplata na bilten plaća. Odgovor je NE. U nastavku možete odmah popuniti i obrazac pretplate na bilten. Molimo Vas da podatke upisujete po preporučenom modelu (zeleno), a da ostale oblike izbjegavate. Ovo nam je važno jer podatke iz pretplate koristimo i u drugim računalnim programima.

 Šime Jušić ,      Sime Jusic ,  ŠIME JUŠIĆ ,  SIME JUSIC
 0912337222 ,   (095)2337222 ,  +385(98)233-7222

Unos podataka za pretplatu na bilten

* Obvezna polja
Napomena: Bilten nije predviđen za bilo kakav oblik prodaje već isključivo za distribuciju važnih informacija osobama koje su u programu i stoga je obvezan. On samo zamjenjuje distribuciju informacija klasičnim e-mailom.

statistika
  posjeta
 posjetilaca