Prva stranica portala
trebamo odmah
trebamo odmah
trebamo dugoročno
Procedura pri zapošljavanju
Potrebna dokumenta
Naši programi
Za suradnike
Korisne informacije
Za našu dušu
newsletter


Javljanje na natječaj

Kao što smo na uvodnoj stranici portala objasnili postoje dva kanala za zapošljavanje. Glavni se sastoji u tome da Vaš životopis i video clipove nudimo renomiranim agencijama za zapošljavanje i čekamo da nas kontaktiraju. Drugi, sporedan kanal, se odnosi na radna mjesta koja nudimo a zahtjev smo dobili od samih firmi koje trebaju djelatnike. U ovom drugom slučaju je bitno da nam se javite e-mailom i iskažete svoju želju za radnim mjestom.

Napomena: Ukoliko ne dobijete odgovor da smo zaprimili Vašu zamolbu provjerite telefonom u čemu je problem. Naime, naša poslovna praksa je da na svaki takav e-mail šaljemo povratnu informaciju, ako ništa drugo onda barem da smo pročitali Vaš e-mail.

Životopis

Prije nego uzmemo u razmatranje Vašu zamolbu za posao molimo Vas da ispunite životopis. On-line obrazac imate na odvojenoj stranci. Bez toga nećemo uzeti u razmatranje Vašu molbu.

Bilten

Registracija na bilten je također obvezna. O razlozima je više pisano na drugim mjestima no sažetak je taj da nam bilten (newsletter) služi samo za komuniciranje važnih informacija i on ne izlazi često.

Kvalifikacija

Formalna diplomama kod zapošljavanja u Njemačkoj, osobito stručnim poslovima, vrlo često je neophodna, neovisno o tome što postoje mnoge osobe koje su i bez formalne diplome dobri u istom poslu.

Hrvatske firme i obrti

Jedna od mogućnosti da se zaposlite je i da aplicirate kao hrvatska firma ili obrt registrirana za obavljanje djelatnosti za koju se natječete. Kao takvi možete zaposliti i osobu koja nema formalnu diplomu za neki posao a za koji vi, kao odgovorna osoba u firmi ili vlasnik obrta, znate da je osoba sposobna kvalitetno obavljati poslove za koje se natječete. U ovom slučaju ne traže se papiri o svakoj pojedinoj osobi već samo o firmi/obrtu. 


statistika
  posjeta
 posjetilaca