Prva stranica portala
trebamo odmah
trebamo odmah
trebamo dugoročno
Procedura pri zapošljavanju
Potrebna dokumenta
Naši programi
Za suradnike
Korisne informacije
Za našu dušu
newsletter


Ugovor

Ne postoji jednoznačna procedura kod ugovaranja radnog odnosa, što ovisi o firmi u kojoj se zapošljavate. Detaljne informacije na ovu temu ćete dobiti od nas u trenutku kad dobijemo zahtjev od firme koja je zainteresirana da Vas zaposli.

Diploma

Za većinu stručnih radnih mjesta potrebna Vam je diploma odgovarajuće škole ili fakulteta. Za pomoćna radna mjesta to obično nije potrebno.

Za početak je dovoljno da skenirate ili fotografirate diplomu i pošaljete nam je e-mailom. Da biste mogli započeti s radom na stručnim radnim mjestima diploma treba biti prevedena na njemački jezik i ovjerena od ovlaštenog sudskog tumača. Ovaj posao Vam je bolje obaviti u Hrvatskoj budući da su tarife ovlaštenih sudskih tumača u Njemačkoj značajno više nego u Hrvatskoj. Prije nego se odlučite na prevođenje konzultirajte se s nama. Prije puta provjerite što sve trebate ponijeti. Nije na odmet da ponesete fotokopije svih relevantnih dokumenata koje imate.

Ostali certifikati

Ovisno o poslu kojim se bavite postoji mogućnost da ste se nakon redovnog školovanja dodatno educirali i polagali razne tečajeve. Sve što mislite da Vam može koristiti pošaljite nam u elektroničkom obliku (kao skeniranu sliku ili fotografiju) kako bismo je proslijedili poslodavcu ako to od nas zatraži. Što više ovakvih dodataka prezentirate, veći su Vam izgledi da ćete biti izabrani. Ako bude potrebe da i neki od tih dokumenata prevedete na njemački jezik, obavijestit ćemo Vas.

Vozačka dozvola i dozvole za upravljanje radnim strojevima

Vrijedi isto kao i za ostale certifikate.


statistika
  posjeta
 posjetilaca